Hooggeëerd Publiek, Kinderen van alle leeftijden,

Circus. Het is een woord dat tot de verbeelding spreekt. Een woord dat de harten van jong en oud sneller doet slaan. Het is één van de meest populaire Nederlandse familie-uitjes rond de feestdagen. De Club van Circusvrienden Nederland is er voor de mensen die graag meer willen weten over het circus. Leden ontvangen 10x per jaar het clubblad ‘Circusmagazine De Piste’ vol internationaal circusnieuws, foto’s en programmabeschrijvingen van klassiek circus, variété en andere circusvormen. Op deze site vragen wij uw aandacht voor het circus in al haar facetten. Geven wij informatie over de wondere wereld van zand en zaagsel en over de Club van Circusvrienden Nederland.

CIRCUSREIZEN

 Kijk snel waar binnenkort
de reis heen gaat!

CIRCUSMAGAZINE

Meer info over
“De Piste” ons clubmagazine.

Club van Circusvrienden Nederland

De Club van Circusvrienden Nederland (CvCN) is een vereniging voor mensen die het circus een warm hart toedragen.

Het circus in de breedste zin van het woord: klassiek circus, theatercircus, jeugdcircus en variété.

De een zijn voorkeur gaat uit naar de circuswagens en het gebeuren rondom de tent. De ander geniet vooral van rondom de piste bij het aanschouwen van een geweldig spektakel dat haar weerga niet kent. Of je nu van dieren in de piste geniet of niet, de CvCN is er voor al deze mensen. Mensen die met pensioen zijn, of die nog dagelijks in het klaslokaal zitten.

Leden ontvangen het gerenommeerde clubmagazine De Piste. Een clubblad dat in de Internationale circuswereld hoog staat aangeschreven. Maar de club doet meer, zo worden er reizen gemaakt in binnen- en buitenland. Zijn er op regionaal niveau kringbijeenkomsten én als men vindt dat er een artiest of act waardig genoeg is, reikt men de Oscar Carré Trofée uit. Één van Europa’s meest prestigieuze circusonderscheidingen.

LID WORDEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE