De Piste

Wie van circus houdt, leest De Piste!
Een magazine met aandacht voor alle
aspecten van het circus.

Nieuws, achtergronden, interviews, recensies en historie.
Informatie uit binnen- en buitenland.

Lees 10x per jaar Circusmagazine De Piste

Vraag een proefexemplaar aan of  neem direct een
abonnement voor slechts € 49,50.

Redactie en informatie:
Arthur Hofmeester en Alfred van Maasakkers:
redactie@circusmagazine.nl

LID WORDEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Deze maand in Circusmagazine
De Piste onder meer…..

De Piste april ’19

Onderweg naar de lezers: het nog nooit zó dikke april nummer van Circusmagazine De Piste!

Met onder meer het enthousiaste verslag van de reis die 60 lezers van De Pistemaakten naar Duitsland en Zwitserland. Uiteraard aandacht voor het jubileumprogramma van Knie en de metamorfose van de circus Krone-show. De ‘verknieïng’ van Zwitserland gaat verder. U leest impressies van Knie – de musical en Circus Mode, met kostuums van Knie, in het Textielmuseum in St. Gallen.

“Bureaucratie maakt ons kapot!”, zegt Franz Nock in een exclusief interview dat Henk van den Berg optekende in het winterkwartier van circus Nock.

Elders in Europa was De Pisteop bezoek bij Arlette Gruss in Frankrijk en Raluy Legacy in Spanje. Beide shows hanteren een heel eigen concept. Bij Arlette Gruss lijkt de glans er enigszins vanaf.

Natuurlijk aandacht voor het circus van vaderlandse bodem. Circus Alexander, het circus voor zorginstellingen van Alex Sijm, heeft een geslaagde première gehad in Noord-Holland. Vanzelfsprekend neemt De Piste de lezer terug in de tijd met ‘Van Mariska naar Mikkenie. In de rubriek ‘Het circus van….’ vertelt Dick Prins over zijn passie.

Tenslotte onze vaste rubrieken Circotheek met boekrecensies, Miniatuurhoek met de nieuwste modellen van de speelgoedbeurs in Neurenberg en CircusNieuws.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Fred de Ligt en neem een abonnement freddel@ziggo.nl !