WERELD CIRCUS DAG ZAT 15 APRIL GELEEN

Home/Geen categorie/WERELD CIRCUS DAG ZAT 15 APRIL GELEEN

WERELD CIRCUS DAG ZAT 15 APRIL GELEEN

Op elke derde zaterdag van april is het wereldwijd Wereld Circus Dag (World Circus Day). In Nederland houden vele Nederlandse tentcircussen een open dag en kunt u een kijkje nemen achter de schermen van het leven en werken van de artiesten.

Aanstaande zaterdag 15 april zijn er, tussen 12.00 en 16.00uur, diverse circus-acts voor jong en oud aanwezig in het centrum van Geleen. Denk daarbij aan de Ganzenparade, Ali de Kameel, 2 steltenlopers en de ballonnenclown. Er is zelfs een piste met Polly de Pony en circusgroep JACONA. Zij geven diverse demonstraties en circusworkshops waaronder draadlopen, eenwiel fietsen, kogellopen en jongleren. Tevens rijdt er een speciale circustrein. Alle kinderen en/of ouders mogen GRATIS een ritje maken. Ook Daniel Doornkamp is aanwezig. Hij is Nederlands jongste en talentvolste jongleur van Nederland. Zijn kunsten zal hij vertonen in de piste. Kinderen die het leuk vinden kunnen zich naast de piste GRATIS laten schminken als clown, tijger, leeuw of prinses.

Deze speciale circustrein rijdt op zaterdag 15 april tussen 12.00 en 16.00uur door ons centrum. Opstapplaats: de circuspiste op de hoek Salmstraat/Raadhuisstraat. Alle kinderen en/of ouders mogen GRATIS mee. Deze dag zijn er diverse straatartiesten aanwezig in ons centrum.

 

 

About the Author:

Leave A Comment